Forssan ratsutalli

Forssan ratsutalli on ratsastusseura Forssan ratsastajat ry:n ylläpitämä yksityistalli, joka on toiminut Forssassa Kaukjärventie 12:ssa vuodesta 1980.Talli sijaitsee 2,5 km Forssan keskustasta.

Itse ratsastusseura täytti kunniakkaat 40 vuotta vuonna 2009. Forssan ratsastajat ry on vuokrannut tallin ja käytössään olevat maa-alueet.

Tallirakennuksessa on 16 karsinan lisäksi rehuvarasto, satulahuone, WC, heinävaja ja heinävintti.

Kokonaisuuteen kuuluu myös noin 2 ha laidunpeltoa, 10 kpl ulkotarhoja, verryttelykenttä (22m x 35 m), jota käytetään tarvittaessa myös tarhoina ja valaistu, hiekkapohjainen ratsastuskenttä (35 m x 60 m) estekalustoineen.

Ratsastuskentän takana on parakki, jota käytetään kilpailujen ja tapahtumien aikana puffettina ja kilpailukansliana. Lisäksi kentän kupeessa on estevaja ja tuomarikatos.

Tallilla on yksi palkattu työntekijä, joka työskentelee arkisin klo 8.00-14.00. Ilta- ja viikonlopun tallit hevosenomistajat tekevät talkoina. Hevosille on kokopäivätarhaus.

Tallilla ei ole enää varsinaista ratsastuksen opetusta, mutta tallin asukeille on tarjolla koulu- ja estevalmennusta.

Seura vuokraa ratsastuskenttää estekalustoineen 5 € tunti/ratsukko. Kenttä on vuokrattavissa myös kokonaan yksityiskäyttöön 10 € tunti/ratsukko.